Autor: Paavo Siimann • 1. juuni 2022

Finantsjuht viib andmehaldurina ettevõtte kasvule

Veriffi finantsjuht Amish Mody, saatejuht Paavo Siimann ja Enefit Greeni finantsjuht Veiko Räim.
Autor: Andres Laanem
Finantsjuht on ettevõtja parem käsi ja tema töö sisu sõltub ettevõtte eripäradest. Saates võrdleme finantsjuhi töö erinevustest kapitalimahukas börsiettevõttes Enefit Greenis ja tehnoloogial põhinevas iduettevõttes Veriffis.

Saates „Finantsuudised fookuses“ tuleb juttu mõõdikutest ja eelarvestamisest, rahastuse kaasamise soovitustest ja kuidas värvatakse oma tiimi parimaid liikmeid. Veel saab saatest teada, kui palju ja millesse mõjukad finantsjuhid ise investeerivad.

Finantsjuhi igapäeva tööst räägivad mõjukaima finantsjuhi tiitli pälvinud Enefit Greeni finantsjuht Veiko Räim ja mõjukaima finantsjuhi konkursi kolleegipreemia pälvinud iduettevõtte Veriffi finantsjuht Amish Mody.

Saatejuht on Paavo Siimann.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077