Autorid: Mare Timian, raamatupidaja.ee, Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 14. september 2023

Äritarkvara vahetamine ei pea olema raketiteadus

Saate „Digitark äri“ fookuses on äritarkvara valik ja juurutamine ning sellega seotud muutuste juhtimine ettevõttes.
Mare Timian, Külli Reino, Julia Ležeiko ja Mall Bakler
Foto: Andres Laanem

Saates jagavad oma elulisi kogemusi ja kuldaväärt soovitusi Thermory IT-juht Julia Ležeiko ja Flexa Eesti finantsjuht Mall Bakler. Nad rõhutavad, et äritarkvara juurutamine ei tähenda alati keerulist ja kallist protsessi. Tähtis on eeltöö, kus tuleks põhjalikult analüüsida ettevõtte ärivajadusi ja kaasata asjatundjaid. Selleks, et see ettevõtmine valutult ja sujuvalt õnnestuks, on kriitiliselt oluline kaasata kohe alguses ka kõik töötajad, kes on nende protsesside ja muudatustega seotud.

Saatekülalised rõhutavad, et tasub hoiduda olukorrast, kus ettevõttel on kuhjaga ärilahendusi, aga puudub ühtne süsteem. Praktikutest saatekülalised toonitavad, et avatus ja koostöö ettevõtte sees on üks edu võtmeid muudatuste elluviimisel.

Saadet juhivad Äripäeva teemaveebide raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee ärijuht Mare Timian ja toimetaja Külli Reino.

Saate „Digitark äri” toetaja AccoSuite kutsub sind tasuta konsultatsioonile. Saad praktilised näpunäited, kuidas majandustarkvara abil kulusid vähendada kuni 30%, säästa aega ning suunata need ressursid oma ettevõtte innovatsiooni ja kasvamisse. Meie ärilahendused on sulle taskukohased − olgu sul siis start-up, e-pood või 300 töötajaga rahvusvaheline ettevõte. Tule tasuta konsultatsioonile ja avasta kasvu allikad!

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077