Autor: Paavo Siimann • 30. juuni 2024

FINANTSUUDISED FOOKUSES | Võta kontroll küberohtude üle oma ettevõttes

Mihkel Kukk, Paavo Siimann ja Lauri Tankler.
Foto: Andres Laanem
Saates “Finantsuudised fookuses” antakse praktilisi nõuandeid, kuidas ettevõtjad saavad lihtsate meetmetega küberriske maandada ja kahjusid vältida.

Saates räägivad riigi infosüsteemi ameti (RIA) teadus- ja arendusjuht Lauri Tankler ning KPMG küberturvalisuse teenuste juht Mihkel Kukk.

Arutelus käsitletakse kõige levinumaid küberohte, millega ettevõtted tänapäeval silmitsi seisavad. Eksperdid selgitavad, millised on kõige tavalisemad ründetüübid, nagu arvepettused ja lunavararünnak ning kuidas neid tuvastada ja vältida. Samuti antakse ülevaade tüüpilisest küberründaja profiilist ja ründajate motiividest.

Saates selgitatakse, millised esimesed sammud tuleks astuda, kui selline olukord tekib. Lisaks antakse infot, milliseid toetusi on võimalik ettevõtjal taotleda küberriskide maandamiseks. Lisainfo ja praktilised näpunäited leiate ka veebilehelt https://www.itvaatlik.ee/ettevotjale/.

Saadet juhib Paavo Siimann.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077