Autor: Eveliis Vaaks • 13. märts 2024

HANZA Balti klastri finantsjuht räägib, kuidas jõuda kasumisse hoolimata klientide ja tarnijate hinnasurvest

HANZA grupi Balti klastri finantsjuht Harri Värv jäi konkursi Aasta mõjukaim finantsjuht žüriile silma sellega, et kriiside kiuste liigub tema ettevõte sektori üleüldise käekäiguga vastupidises suunas ja on näidanud paranevaid finantstulemusi. Värv on üks neist kolmest, kes jõudis aprillis Pärnu Finantskonverentsi lavale astuva kolme finantsjuhi-finalisti sekka.
HANZA Balti klastri finantsjuht Harri Värv.
Foto: HANZA Mechanics

Värv tõdes, et masina- ja metallitööstuse sektorit on erinevad kriisid raputanud juba pikka aega. Peamise murekohana tõi ta välja vähenenud välisnõudluse ja sellest tulenevalt ettevõtete kindlustunde langemise. „Klienditellimused on vähenenud ja lattu ei julge enam keegi toota,“ rääkis ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077