Autor: Villu Zirnask • 25. märts 2024

Eesti Gaasi finantsjuht: pidime valima, kas teha äri või teha IPO – valisime äri, aga peagi tegime ära ka IPO

Eesti Gaasi finantsjuht Vaiko Tammeväli jäi konkursi „Aasta mõjukaim finantsjuht“ žürii sõelale seoses Läti maagaasi jaotusvõrgu Gaso ostmisega Latvijas Gazelt – see oli oma 120 miljoni euroga möödunud aasta suurim M&A tehing Baltimaades ja Eesti üks kõigi aegade suurimaid investeeringuid Lätti – ning panusega Eesti Gaasi emafirma Infortari IPO korraldamisse.
Eesti Gaasi finantsjuht Vaiko Tammeväli.
Foto: Eesti Ajalehtede Liit

Tammeväli on üks kolmest finantsjuhist, kes astuvad aprillis Pärnu Finantskonverentsi lavale, et saada teada, kes neist saab mõjukaima finantsjuhi tiitli.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077