Autor: Marge Aasalaid • 3. mai 2023

Advokaadibüroode esikolmiku kõrval on märgatavalt kasvatanud käivet üks büroo

Õigusteenuste turg on selgelt jaotunud: kolm suurimat on hõivanud üle 35 % turust, üheksa suurima käes on ligi 60% turust. Kui esikolmik on müügitulu veidi kaotanud, siis üks väike büroo on aastaga tõusnud tabelis 37 kohta.
Advokaadibüroo Sorainen juht Kaupo Sorainen.
Foto: Katigraafia

Esimeses kvartalis oli sektoris 138 ettevõtet, neist 131 ületas 70 000-eurost käibepiiri. Käibepiiri ületavate ettevõtete arv kasvas aastaga 3 ettevõtte võrra. Viimases kvartalis loodi sektorisse juurde 3 uut ettevõtet.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077