Autor: Marge Männiko, Advikaadibüroo LEXTAL juhtivpartner • 19. aprill 2023

AI hakkab mõjutama ka õigusabi teenust

Konkurents advokaadibüroode sektoris on jätkuvalt suur nagu ka vajadus heade õigusteadmistega inimeste järele.
Advokaadibüroo LEXTAL juhtivpartner Marge Männiko.
Foto: LEXTAL

Statistika näitab, et käesoleva aasta esimeses kvartalis kahanes kõigi advokaadibüroode käive kogumis võrreldes eelneva kvartaliga. See viitab asjaolule, et majanduse jahenemine on jõudnud ka õigusteenuste turule. Tööjõukulud on teinud arvestatava hüppe üles, kuigi inimeste arv büroodes on suurenenud ainult mõne inimese võrra. See viitab jätkuvale palgasurvele. Meie jaoks on oluline pakkuda töötajatele head töökeskkonda ja hoida tugevat tiimitunnet, sest need faktorid mõjutavad oluliselt inimeste produktiivust.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077