Autor: Finantsuudised.ee • 30. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CV Keskus müüdi maha

Povilas Kytra, kes on CV Keskuses töötanud 10 aastat, jääb ettevõtte juhatuse esimeheks.
Foto: erakogu/bznstart.lt
Ringier Axel Springer Media AG ostis ettevõtte CV Keskus OÜ, kuhu kuuluvad juhtivad tööportaalid cvkeskus.ee Eestis, cvmarket.lv Lätis ja cvmarket.lt Leedus.

CV Keskus OÜ on 2000. aastal Eestis loodud ettevõte. 2004. aastal laieneti ka Läti ja Leedu turule ning 2007. aastast sai omanikuks HeadHunter Group.

Povilas Kytra, kes on CV Keskuses töötanud juba 10 aastat, jääb ka edaspidi ettevõtte juhatuse esimeheks.

„Meie tööportaalide portfelli laiendamine Balti riikidesse oli strateegiline otsus siseneda kiirelt arenevatesse regioonidesse. Balti riikides on ühed tehnoloogiliselt kõige kiiremini arenevad majandused Euroopas. Tugev SKP kasv kergitab aga ka nõudlust värbamisteenuste järele ja mõjutab seega positiivselt ka tööportaalide tegevust,“ kommenteeris Mark Dekan, Axel Springer Media AG juhatuse esimees.

„Ootan huviga, et ühendada meie grupi tänased kogemused Ringier Axel Springeri laiade teadmiste ja oskustega ning üheskoos jätkata tööportaalide arendamist Baltikumis,“ kommenteeris Povilas Kytra.

Grupi tööportaale külastab iga kuu üle 1,8 miljoni kasutaja. Iga kuu avaldavad tööandjad enam kui 6000 uut tööpakkumist ja CVde andmebaasis on tööandjatel ligipääs pea 1 miljonile aktiivsele CV-le.

 

Ringier Axel Springer Media AG loodi 2010. aastal Šveitsi Ringier AG ja Saksamaa Axel Springer SE aktsionäride poolt, liites nende tegevused Kesk- ja Ida Euroopas. Ettevõte tegutseb kasvavatel turgudel Poolas, Ungaris, Serbias ja Slovakkias, pakkudes laia valikut meediateenustest. Ettevõtte peakontorid asuvad Žürichis, kus töötab ligikaudu 3000 töötajat.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077