25. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas Eesti majandusele hoogu anda?

Erkki Raasuke
Foto: Andres Haabu
Uue loodava Luminor panga juhatuse esimees Erkki Raasuke ütleb, et oluline on keskkonna ja väärtuse loomine ning avaliku sektori roll on selleks mitte luua lisatakistusi.

Äripäeva konverentsil Äriplaan 2018 esinev Raasuke leiab, et viimasel ajal on näha paljude tarbetute takistuste loomist - juba väärtuse loome protsessis üritatakse raha välja võtta või takistada väärtuse loomet. Tema sõnul, kui inimene midagi muud ei oska teha, siis ei tasu ka mitte midagi teha.

Raasuke esineb 28. septembril konverentsil Äriplaan 2018. Teiste seas astuvad Äripäeva korraldatud konverentsil üles veel Paul Oberschneider, Armin Kõomägi, Rain Lõhmus, Ain Hanschmidt, Antti Moppel jpt.

Äriplaanile registreeruda saab siin.

Autor: Andres Haabu, Mari Sarapuu, Äripäeva konverentsid

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077