Autor: Finantsuudised.ee • 7. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Admiral Markets korraldab võlakirjaemissiooni

Admiral marketsi omanik Aleksander Tsikhilov.
Foto: Raul Mee
Rahvusvahelise online-kauplemisettevõte Admiral Markets ASi võlakirjade avalik pakkumine algab 8. detsembril 2017. Avaliku pakkumise ja noteerimisprospekti alusel plaanib ettevõte emiteerida 5 miljoni euro väärtuses võlakirju.

„Admiral Marketsi eesmärgiks on jätkata kiiret kasvu ja suurendada ärimahtu. Võlakirjaemissioon tugevdab ettevõtte kapitalibaasi ja tagab Admiral Marketsi tegevuse pikaajalise jätkusuutlikkuse. Üheks meie olulisemaks eesmärgiks on pakkuda klientidele võimalikult kaasaegseid kauplemisplatvorme ja jätkata tehnoloogiliselt kõrgeltarenenud fintech-ettevõttena,“ ütles Admiral Markets Group ASi tegevjuht Sergei Bogatenkov.

Allutatud võlakirjade avalikku pakkumist korraldab Admiral Markets AS ja märkimisperiood kestab 8.–19. detsembrini 2017. Emissioon on suunatud Balti riikide institutsionaalsetele ja jaeinvestoritele, teatas ettevõte.

Kokku emiteeritakse 50 000 võlakirja nominaalväärtusega 100 eurot ja intressimääraga 8 protsenti aastas. Võlakirjade lunastamistähtaeg on 28. detsember 2027. Minimaalselt saab investor märkida ühe võlakirja. Allutatud võlakirju pakutakse avaliku pakkumise käigus nii jae- kui ka institutsionaalsetele investoritele Eestis, Lätis ja Leedus.

Admiral Markets AS taotleb võlakirjade noteerimist Nasdaq Balti võlakirjade nimekirjas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077