Autor: Finantsuudised.ee • 6. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PwC sai kaks uut partnerit

Eesti juhtiva audiitor- ja nõustamisfirma PwC kaks pikaajalise kogemusega vandeaudiitorit, Eva Jansen-Diener ning Lauri Past, on alates 1. juulist 2018 PwC Eesti partnerid, kuuludes PwC Kesk- ja Ida Euroopa organisatsiooni.
Eva Jansen-Diener
Foto: erakogu

Lauri Past, kes peale mitme kohaliku võtmekliendi teenindamise on juhtinud ka PwC kliendikoolituste programmi, hakkab juhtima ka Eesti PwC auditi teenuseliini. Eva Jansen-Diener hakkab lisaks oma tänasele rollile Eesti auditi teenuseliini juhtkonnas ja arvukate suurklientide teenindamisele osalema ka Läti PwC igapäevases juhtimises ning PwC üle-Baltikumilise strateegia elluviimises.

Eesti PwC juhtivpartner Tiit Raimla ütles uudist kommenteerides, et nii Eva kui ka Lauri panus Eesti PwC eduloosse on olnud märkimisväärne ning nad on suurepäraselt kasutanud PwC rahvusvahelise ja erialase arengu võimalusi.

PwC on maailma juhtiv audiitor- ja nõustamisfirma, mille globaalne käive ulatub 36 miljardi USA dollarini. Audiitorkogu andmetel on PwC Eesti suurim audiitorfirma, mis auditeerib muuhulgas 76% Tallinna börsil noteeritud ettevõtetest ja suurt osa avaliku huvi üksustest. PwC võrgustiku ettevõtetes Eestis töötab ligi 180 inimest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077