Autor: Finantsuudised.ee • 20. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV osales 65 miljoni naelase laenu andmises TransferWise’ile

Transferwise'i üks asutajaid Taavet Hinrikus.
Foto: Andres Haabu
LHV teatas, et osales 65 miljoni naela suuruse sündikaatlaenu pakkumises finantstehnoloogia ettevõttele TransferWise, kes kavatseb sellega rahuldada rahvusvahelise kliendibaasi kasvavaid nõudmisi.

Sündikaatlaenu juhib Suurbritannia pank NatWest ning eesmärk on pakkuda TransferWise’ile paindlikku rahastamislahendust praeguste ja tulevaste käibekapitalinõuete toetamiseks.

„TransferWise’i tegevuse tuum on raha liigutamine ümber maailma kiiremini, odavamalt ja mugavamalt. See laen pakub kulutõhusat käibekapitali, mis aitab meil kasvuoludes pakkuda klientidele jätkuvalt head teenust,“ rääkis TransferWise’i finantsjuht Matt Briers.

LHV Panga maksevahendajate ärisuuna juht Andres Kitter märkis, et pank on olnud TransferWise’i partner nende algusest peale ja pealegi selline partner, kes mõistab nende äri täielikult.

“Meil on hea meel jätkata TransferWise’i toetamist. NatWest on teinud tihedat koostööd kogu meeskonnaga, et struktureerida ettevõtte vajadustele vastav rahastamislahendus, mis arvestab ettevõtte eksponentsiaalset kasvu ja ainulaadset ärimudelit. Oleme valmis edasiseks koostööks ja toetame meeskonna tuleviku kasvuambitsioone,“ selgitas NatWesti suhetejuht Matt Whittle.

Eesti juurtega TransferWise on fintech-ettevõte, mis võimaldab lihtsat ja kiiret valuutavahendusteenust inimestele, kes reisivad, elavad või töötavad välismaal. Ettevõttel on praeguseks üle 4 miljoni kliendi, kes liigutavad iga kuu platvormi abiga rohkem kui 3 miljardit eurot, säästes iga päev üle 3 miljoni euro.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077