Autor: Villu Zirnask • 20. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väikeettevõtja trilemma: koosseisuline raamatupidaja, teenuseosutaja või teha päris ise?

Mikro-ja väikeettevõtjad korraldavad oma raamatupidamist kolmel viisil: koosseisuline raamatupidaja, ostavad raamatupidamisteenust sisse või jaotatud meetodil ehk osa tööst teevad ettevõtte töötajad ja osa tööst raamatupidamisteenust pakkuvad ettevõtted.
Foto: shutterstock.com

Karin Koppel uuris EBSis kaitstud magistritöös „Raamatupidamise korraldus mikro-ja väikeettevõtetes: koosseisuline raamatupidaja või raamatupidamisteenus?”, miks ettevõtjad valivad ühe või teise variandi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077