Uudised

Väikeettevõtja trilemma: koosseisuline raamatupidaja, teenuseosutaja või teha päris ise?

Mikro-ja väikeettevõtjad korraldavad oma raamatupidamist kolmel viisil: koosseisuline raamatupidaja, ostavad raamatupidamisteenust sisse või jaotatud meetodil ehk osa tööst teevad ettevõtte töötajad ja osa tööst raamatupidamisteenust pakkuvad ettevõtted.

Karin Koppel uuris EBSis kaitstud magistritöös „Raamatupidamise korraldus mikro-ja väikeettevõtetes: koosseisuline raamatupidaja või raamatupidamisteenus?”, miks ettevõtjad valivad ühe või teise variandi.

Koosseisulise raamatupidaja plussid

Telli lugemisõigus

Täispikkuses näevad seda lugu Finantsjuhtimise Infolehe tellijad
TELLI LUGEMISÕIGUS
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. February 2019, 16:43

Finantsuudised.ee toetajad: