Autor: Finantsuudised.ee • 20. veebruar 2019

Pärnu Finantskonverentsil esineb NOEP

Tänavuse Pärnu Finantskonverentsi järelpeo peaesineja on NOEP, kodanikunimega Andres Kõpper.
Andres Kõpper ehk NOEP
Foto: RASMUS KOOSKORA

Pärnu Finantskonverents toimub 11.-12. aprillil Pärnu Kontserdimajas. Konverentsi järelpidu toimub esimese päeva õhtul ööklubis Sugar.

21. Pärnu Finantskonverentsi teema on kasv. Olgu see siis kasv teise ettevõtte omandamise kaudu või kasv tänu sisemise efektiivsuse tõstmisele. Samuti toome lavale erinevad rahastamisvõimalused. Peale selle peab finantsjuht olema kursis uute trendidega ja kindlasti tasub õppida parimatelt praktikutelt. Vähe tähtsam pole ka finantsjuhi eneseareng.

Konverentsil astuvad üles lean'i ekspert Niklas Modig, disainmõtlemise eestvedaja Pedro Janeiro, Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik, ärikasvu coach Eero Sikka, Magnetic MRO ja eelmise aasta mõjukaim finantsjuht Astrit Viisma-Kass jpt. Tutvu kavaga ja registreeri siin.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077