Autor: Finantsuudised.ee • 20. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Finantskonverentsil esineb NOEP

Tänavuse Pärnu Finantskonverentsi järelpeo peaesineja on NOEP, kodanikunimega Andres Kõpper.
Andres Kõpper ehk NOEP
Foto: RASMUS KOOSKORA

Pärnu Finantskonverents toimub 11.-12. aprillil Pärnu Kontserdimajas. Konverentsi järelpidu toimub esimese päeva õhtul ööklubis Sugar.

21. Pärnu Finantskonverentsi teema on kasv. Olgu see siis kasv teise ettevõtte omandamise kaudu või kasv tänu sisemise efektiivsuse tõstmisele. Samuti toome lavale erinevad rahastamisvõimalused. Peale selle peab finantsjuht olema kursis uute trendidega ja kindlasti tasub õppida parimatelt praktikutelt. Vähe tähtsam pole ka finantsjuhi eneseareng.

Konverentsil astuvad üles lean'i ekspert Niklas Modig, disainmõtlemise eestvedaja Pedro Janeiro, Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik, ärikasvu coach Eero Sikka, Magnetic MRO ja eelmise aasta mõjukaim finantsjuht Astrit Viisma-Kass jpt. Tutvu kavaga ja registreeri siin.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077