Uudised Finantsuudised.ee

Pärnu Finantskonverentsil esineb NOËP

Andres Kõpper ehk NOËP
Andres Kõpper ehk NOËPFoto: RASMUS KOOSKORA

Tänavuse Pärnu Finantskonverentsi järelpeo peaesineja on NOËP, kodanikunimega Andres Kõpper.

Pärnu Finantskonverents toimub 11.-12. aprillil Pärnu Kontserdimajas. Konverentsi järelpidu toimub esimese päeva õhtul ööklubis Sugar.

21. Pärnu Finantskonverentsi teema on kasv. Olgu see siis kasv teise ettevõtte omandamise kaudu või kasv tänu sisemise efektiivsuse tõstmisele. Samuti toome lavale erinevad rahastamisvõimalused. Peale selle peab finantsjuht olema kursis uute trendidega ja kindlasti tasub õppida parimatelt praktikutelt. Vähe tähtsam pole ka finantsjuhi eneseareng.

Konverentsil astuvad üles lean'i ekspert Niklas Modig, disainmõtlemise eestvedaja Pedro Janeiro, Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik, ärikasvu coach Eero Sikka, Magnetic MRO ja eelmise aasta mõjukaim finantsjuht Astrit Viisma-Kass jpt. Tutvu kavaga ja registreeri siin.

Märksõnad
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2019, 00:21

Finantsuudised.ee toetajad: