Autor: Finantsuudised.ee • 30. aprill 2019

Fiteki uus müügiarvete tootejuht on Merilin Massakas

Alates kevadest tegeleb Fitekis müügiarvetega Merilin Massakas. Ta tuli Stora Ensost, kus oli ametis finantsteenuste keskuses ja logistikavaldkonnas.

Fiteki tegevjuhti Karl-Eric Schneideri sõnul otsisid nad lapsepuhkusele siirdunud müügiarvete spetsialisti asemele võimekat inimest, kelle nägemus kaasaegsest arveldusest ühtiks ettevõtte nägemusega pakkuda Eesti ettevõtetele müügiarvete kiiret ja probleemivaba välja saatmist.

„Arved on minu elus mänginud tähtsat rolli enne siia tulekut. Tulin Fitekisse, sest tegemist on valdkonnaga, mis mind paelub ja millel näen tulevikus üha kasvavat turgu. Arve saatmise protsess peab olema ettevõtte jaoks võimalikult mugav ja vähe peavalu valmistav. Automatiseeritud müügiarvete saatmine on kindlasti väga suur samm, et see ka nii oleks,” rääkis Fiteki müügiarvete uus tootejuht Merilin Massakas.

„Arved jõuavad lõppkliendini kiiremini ja kaob arve kaotsimineku risk. Kiiremini kohale toimetatud arve on eeldus, et see tasutakse kiiremini. Efektiivsem protsess tagab kulude kokkuhoiu,” loetleb Massakas müügiarvete automatiseeritud saatmise eeliseid.

Merilin Massakas alustas karjääri pangandusvaldkonnas, seejärel tegeles liisingu ja krediidikindlustusega ning viimased 9 aastat töötas rahvusvahelises tööstusettevõttes Stora Enso, kus viimati juhtis logistika arvete keskuses erinevaid tiime.

Fitek Grupp on asutatud 1996. aastal. Peamised teenused on e-arveldus, finantsprotsesside automatiseerimine, ostuarvete menetlemine. Ettevõtte töötleb üle 150 miljoni dokumendi aastas. Fitek Grupi 2018. aasta käive oli üle 20 miljoni euro, ettevõte annab tööd 260 inimesele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077