Autor: Finantsuudised.ee • 27. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur pildigalerii: FinReg 2019

Eelmisel nädalal toimus kolmas baltiülene finantssektorile ja selle regulatsioonidele ning innovatsioonile pühendatud konverents FinReg 2019. Konverentsi peakorraldaja on advokaadibüroo Cobalt.
Paneelis arutleti selle üle, kas ja kuidas saab regulatiivne keskkond finantssektori innovatsioonile kaasa aidata.
Foto: Raul Mee

Konverentsi peateema oli innovatsioon finantssektoris: räägiti sellest, kuidas rakendada tehisintellekti, kuidas teha innovatsiooni andmete abil ja mis on juhtunud selle aasta jooksul, mis on möödunud isikuandmete kaitse üldmääruse jõustumisest.

Vaata pildigaleriid siit:

Kõigi piltide autor on Raul Mee.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077