Autor: Finantsuudised.ee • 1. juuli 2019

Bigbanki uus juhatuse liige on Argo Kiltsmann

Bigbank ASi uus ning neljas juhatuse liige on Argo Kiltsmann, kes on varem töötanud lisaks Bigbankile ka SEB Pangas. Argo Kiltsmanni juhatuse taseme vastutusala on finantsvaldkonna juhtimine.
Argo Kiltsmann
Foto: erakogu

Juhatuses jätkavad juhatuse esimees Martin Länts ning senised liikmed Sven Raba ja Mart Veskimägi.

„Argo Kiltsmanni tuge vajame juhatuses eelkõige meie ambitsioonikate strateegiliste plaanide täitmisel,“ sõnas Länts. „Lisaks kõigele muule, mida Argo Kiltsmann on üheksa Bigbankis töötatud aasta jooksul saavutanud, on ta olnud üks peamisi arhitekte panga uue infotehnoloogiasüsteemi Nest finantsmooduli arendamisel. Mul on hea meel, et panga juhtkond täieneb pikaajalise Bigbanki töötaja ja kogenud finantsjuhi näol.“

„Olen tänulik selle võimaluse ning usalduse eest, sest usun, et minu suurimad tööeluga seotud saavutused ootavad mind alles ees,“ sõnas Argo Kiltsmann. „Mulle on võimaldatud eestimaise suurettevõtte sees märkimisväärselt areneda ning kindlasti võtan uusi väljakutseid tõsiselt. Usun, et saan panustada panga arengusse olulisel määral.“

Argo Kiltsmann on lõpetanud Tartu Ülikooli sotsiaalteaduste valdkonna ettevõttemajanduse õppekava bakalaureuseõppe. Argo on juhtinud Bigbankis juhtimisarvestuse osakonda ja 2017. aasta septembrist Bigbanki finantsvaldkonda. 2008–2012 oli ta SEB Panga krediidivaldkonna analüütik.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077