Autor: Finantsuudised.ee • 23. jaanuar 2020

Monese jõudis kahe miljoni kliendini

Eesti juurtega Euroopa juhtiv pangandusteenuse pakkuja Monese teatas kahe miljoni kasutajani jõudmisest.
Monese asutaja ja juht Norris Koppel
Foto: erakogu

Eelmise aasta novembris liitus Monesega 200 000 inimest, mis oli üks Euroopa finantstehnoloogia valdkonna suurimaid kasve. Kolmveerand uutest liitumistest toimus Mandri-Euroopas. Uus miljon lisandus üheksa kuuga ja sel aastal plaanib Monese jõuda 5 miljoni kasutajani.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077