Autor: Finantsuudised.ee • 21. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Monese valiti Suurbritannia 10 oma sektorit raputada võiva ettevõtte hulka

Monese asutaja Norris Koppel
Foto: Ben Gold
Igal aastal koostatakse Suurbritannias „Fast Track 100“ tabeli, kuhu valitakse 100 viimase kolme aasta suurima müügikasvuga Briti eraettevõtet. Eesti idufirma Monese märgiti ära „Fast Track“ eritabelis „Raputajad” (Disruptors), kuhu valitakse ettevõtted, millel on suur potentsiaal oma sektorit muuta ja kiiresti kasvada.

Fast Track 100 koos lisatabelitega avaldatakse igal aastal detsembris Briti üleriigilises nädalavahetuse lehes Sunday Times ning autasustamine toimub mais.

„Tarbijale on praegune pangandusrevolutsioon hea uudis, teenused muutuvad kiiremaks ja soodsamaks. Äppide abil saab pakkuda kitsaskohtadele kiiresti lahendusi. Suurtes pankades võtavad muutused kaua aega, samas meie teenindame ära inimesed, keda pangad ei suuda efektiivselt teenindada. Inimesed vajavad ligipääsu oma finantsidele, kus iganes nad ei viibiks ja selleks peab neil olema võimalus maksekonto loomiseks,“ sõnas Monese asutaja ja juht Norris Koppel.

Eesti idufirma Monese on esimene ainult mobiilipõhist pangandusteenust pakkuv idufirma Suurbritannias. Globaalne mitmekeelne mobiilipõhine pangandus-äpp võimaldab avada maksekonto mõne minutiga ja selleks ei pea klient elama samas riigis. Rohkem kui 700 000 kasutajaga Monese tegutseb kahekümnes riigis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077