Uudised
Ainult tellijale

Oma aja traagilised sündmused paistavad pikal sajandipikkusel börsigraafikul lihtsate tagasilöökidena

Foto: shuttertock.com

Veebruari teises pooles ilmus uus London Business Schooli professorite Elroy Dimsoni, Paul Marshi ja Mike Stauntoni koostatav globaalse pikaajalise väärtpaberitootluse aastaraamat („Credit Suisse Global Investment Returns Yearbook 2020“). Nad on seda välja andnud igal aastal alates sajandivahetusest.

Esimene, 2001. aastal ilmunud aastaraamat, mis hõlmas 101 aasta tootlusi, kandis pealkirja „Optimistide triumf“ – viide sellele, et hoolimata maailma 20. sajandil tabanud hädadest oli aktsiatesse investeerimine olnud pikas perspektiivis tasuv. 2020. aasta väljaanne hõlmab juba 120 aasta investeerimistootlusi 23 riigis, mis praegu esindavad rohkem kui 90% maailma aktsiaturgude kogukapitalisatsioonist.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • kord nädalas ilmuva finantsuudised.ee uudiskirja
 • ligipääsu Finantsjuhtimise Infolehe PDFidele
 • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
 • parimad pakkumised finantskoolitustele
 • Jaga lugu:
  FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad finantsteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Finantsuudised.ee toetajad:

  Bret Metsküla
  Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
  Rain Jüristo
  Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077