Autor: Villu Zirnask • 9. aprill 2020
Ainult tellijatele

Oma aja traagilised sündmused paistavad pikal sajandipikkusel börsigraafikul lihtsate tagasilöökidena

Autor: shuttertock.com

Veebruari teises pooles ilmus uus London Business Schooli professorite Elroy Dimsoni, Paul Marshi ja Mike Stauntoni koostatav globaalse pikaajalise väärtpaberitootluse aastaraamat („Credit Suisse Global Investment Returns Yearbook 2020“). Nad on seda välja andnud igal aastal alates sajandivahetusest.

Esimene, 2001. aastal ilmunud aastaraamat, mis hõlmas 101 aasta tootlusi, kandis pealkirja „Optimistide triumf“ – viide sellele, et hoolimata maailma 20. sajandil tabanud hädadest oli aktsiatesse investeerimine olnud pikas perspektiivis tasuv. 2020. aasta väljaanne hõlmab juba 120 aasta investeerimistootlusi 23 riigis, mis praegu esindavad rohkem kui 90% maailma aktsiaturgude kogukapitalisatsioonist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077