Autor: Villu Zirnask • 25. aprill 2020
Ainult tellijatele

Mille järgi hinnata ettevõtte jätkuvust?

Autor: shutterstock.com

Koroonakriisi tulemusel on paljude ettevõtete tegevuse jätkuvus praegu küsimärgi all. Raamatupidamise toimkonna juhend (RTJ 15) aga sätestab, et kui ettevõtte tegevuse jätkuvuse suhtes vähemalt 12 kuu ulatuses aruandekuupäevast eksisteerib ebakindlus, tuleb seda aruande lisas kajastada.

Tuleb välja tuua peamised sündmused ja asjaolud, mis võivad tekitada märkimisväärset kahtlust ettevõtte suutlikkuses jätkata jätkuvalt tegutsevana, ning juhtkonna plaanid nende sündmuste ja asjaoludega tegelemiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077