Uudised
Ainult tellijale

Uuring: enamik inimesi plaanib pensionimakseid jätkata

Foto: shutterstock.com

Hoolimata valitsuse plaanist aasta lõpus peatada ajutiselt riigi sissemaksed teise pensionisambasse, soovib rohkem kui kaks kolmandikku ehk 68% inimestest oma sissemakseid sellegipoolest jätkata, selgus Luminori pensioniteemalisest uuringust.

Luminori Baltikumi pensioniüksuse juhi Rasmus Pikkani sõnul näitavad tulemused, et paljud inimesed mõistavad oma rolli pensioniks kogumisel. „Mida vähem panustab pensionisse riik, seda suuremaks muutub inimeste isiklik vastutus oma tuleviku kindlustamisel. Ainult ühele pensionisambale toetumine ei ole paraku jätkusuutlik, sest töötava elanikkonna hulk kahaneb ning pensionäride hulk kasvab. Hea on näha, et inimesed jätkuvalt mõistavad, kui oluline on ise koguda,“ kommenteeris Pikkani.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • kord nädalas ilmuva finantsuudised.ee uudiskirja
 • ligipääsu Finantsjuhtimise Infolehe PDFidele
 • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
 • parimad pakkumised finantskoolitustele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad finantsteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Finantsuudised.ee toetajad:

  Bret Metsküla
  Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
  Rain Jüristo
  Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077