Autor: Finantsuudised.ee • 2. detsember 2021

Tartu maantee ja Peterburi tee risti kerkib uhke rohebüroo

Scandium Kinnisvara arendab Tallinna suurimate maanteede ristumispunkti aadressile Peterburi tee 1a uue büroohoone Scandium Park. 13korruseline hoone paistab silma uuenduslike rohetehnoloogiate poolest, tõstes maja energiaklassi märkimisväärselt üle A taseme.

Büroohoonet eristab teistest omasugustest mixed-use kontseptsioon – lisaks büroodele tuleb majja rohkelt töötajatele mõeldud rekreatsioonivõimalusi, jõusaal, restoran, roheterrass ja apartementhotell. Ehitusluba on hoonele värskelt väljastatud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077