Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 9. detsember 2021

Fuseboxi finantsjuht Ahto Pärl: Iduettevõttes igav kindlasti ei hakka

Oktoobri keskel liitus taastuvenergia valdkonnas revolutsiooni tegeva idufirma Fuseboxiga kogenud finantsjuht Ahto Pärl. Tema tööülesanneteks saab ka CO2 korvamise lahenduste väljaarendamise vedamine. Varasemalt on Pärl Fuseboxi kaasasutajana meeskonda toetanud nõustaja rollis.
Vastne Fuseboxi finantsjuht Ahto Pärl

„Ahto senine kogemus rahvusvahelistes ettevõtetes on suureks abiks Fuseboxi tulevases edus,“ rõõmustas Fuseboxi asutaja ja tegevjuht Tarvo Õng. „Fusebox on kiiresti kasvav rahvusvaheline ettevõte, mis seisab silmitsi uute turgude ja väljakutsetega,“ lisas ta. „Finantsjuhina annab Ahto Fuseboxi meeskonnale ja investoritele kindluse, et meie ettevõte teeb finantsiliselt õigeid ja kaalutletud otsuseid ning suudab kaasata finantseeringuid erinevatest allikatest.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077