Autor: Finantsuudised.ee • 20. detsember 2021

Keskerakond: Reform nõustus pehmendama energia hinnatõuse

Nii elektri ja gaasi võrgutasu vähendamise meetmed kui ka elektri, gaasi ja kaugkütte hinnatõusu hüvitamise lävendi suurendamine pea poole võrra said koalitsioonipartneri toetuse, teatas Keskerakond.
Riigihalduse minister ja Keskerakonna valitsusdelegatsiooni juht Jaak Aab lootis Reformierakonnaga jõuda veelgi suuremate energia hinnatõusu kompenseerimisteni, aga peab jääma rahule ka praeguse tulemusega.
Foto: Liis Treimann

Samas tõdes Keskerakonna valitsusdelegatsiooni juht, riigihalduse minister Jaak Aab, et Keskerakonna hinnangul tulnuks praeguses olukorras rakendada enam meetmeid nii inimeste toimetulekuks kui ka ettevõtjate toetamiseks, sealhulgas vähendada energia käibemaksu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077