Autor: Liivi Kedelauk • 20. jaanuar 2022

Algab mõjukaima finantsjuhi valimine – esita oma kandidaat

Äripäev ja BIG4 audiitorbürood valivad üheteistkümnendat korda mõjukaimat finantsjuhti. Tunnusta oma ettevõtte või koostööpartneri finantsjuhi erakordseid saavutusi ja esita ta nominendiks. Väljapaistvamad kandidaadid kaasatakse žürii- ja lugejate hääletusele.
Bolti finantsjuht Johan Bergqvist pälvis mullu mõjukaima finantsjuhi tunnustuse. Foto: Raul Mee

Mõjuka finantsjuhi välja kuulutamine on ellu kutsutud, et tõsta esile tõeliselt häid finantsjuhte, kes on väga hästi hakkama saanud spetsiifilist pädevust nõudvas valdkonnas ja väärtustada nende panust edukate ettevõtete juhtimises. Fookuses on suured ja edukad tehingud, erakordne saavutus organisatsiooni arendamisel, silmapaistev panus finantsjuhtimise valdkonna arengusse ning ettevõtte edukus.

Esita oma kandidaadi andmed vormi kaudu SIIN! Mõjukaima finantsjuhi nominendid avaldame finantsuudised.ee portaalis. Aasta mõjukaima finantsjuhi avalikustame 21. aprillil Pärnu Finantskonverentsil „Igavesti erilised ajad“.

Mõjukad finantsjuhid läbi aegade

2021 Johan Bergqvist (Bolt)

2020 Kristel Volver (UP Invest)

2019 Marko Raid (Tallinna Sadam)

2018 Astrit Viisma-Kass (Magnetic MRO)

2017 Meelis Paakspuu (LHV Grupp)

2016 Rain Silivask (Graanul Invest)

2015 Marilin Hein (Eften Capital)

2014 Ahti Puur (Viru Keemia Grupp)

2013 Maigi Pärnik-Pernik (Baltika)

2012 Margus Kaasik (Eesti Energia)

Finantsuudised.ee toetajad:
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077