Autor: Finantsuudised.ee • 7. detsember 2022

Eesti elanike maksutahe on kõrge

Maksu- ja tolliameti tellimusel läbi viidud maksutahte uuringust selgus, et 91% Eesti elanikest tunneb, et maksude maksmine on nende kui kodanike tähtis kohustus ning 90% inimestest mõistab, et maksude eest saadakse riigilt vastu teenuseid.
Maksu- ja tolliameti usaldusväärsus on kõrge.
Foto: Liis Treimann

Hinnangud MTA usaldusväärsusele ja efektiivsusele on jätkuvalt kõrged. „Maksusüsteemis ei ole viimastel aastatel suuri muutusi olnud. See on inimestele tuttav ja maksutahe, mille üks osa on teadlikkus, seega kõrge,“ sõnas maksu- ja tolliameti peadirektor Raigo Uukkivi.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077