Autor: Finantsuudised.ee • 18. jaanuar 2023

Keskpank annab toetust Eesti majanduslugu tutvustavatele projektidele

Eesti Pank toetab igal aastal Eesti majanduslugu tutvustavaid projekte kuni 15 000 euro ulatuses. Taotlusi oodatakse 31. augustiks.
Eesti Pank ootab töid projektikonkursile.
Foto: Raul Mee

Rahalise toe pakkumisega soovib keskpank ergutada ettevõtmisi, mis aitavad paremini mõista nii Eesti majanduse kui ka üldisemalt majanduse ja panganduse toimimist, keskpanga tegevust ja ajalugu ning valdkonnaga seotud ajalooliselt oluliste isikute tegevust. Sellisteks projektideks võivad olla trükised, tele- ja raadiosaated, dokumentaalfilmid, näitused, üritused jms. Eelistatud on projektid, millel on ajalooline ja/või teaduslik väärtus ning mille vastu on avalik huvi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077