Autor: Finantsuudised.ee • 25. jaanuar 2023

Pangakaartidega tasuti IV kvartalis 2,5 miljardi euro eest

Eestimaalased ostsid IV kvartalis pangakaardiga kaupu ja teenuseid Eestist ja välismaalt kokku ligi 2,5 miljardi euro eest, teatab Eesti Pank.
Eesti Panga peahoone.
Foto: Raul Mee

Eestis pangaautomaadist väljavõetud keskmine sularahasumma suurenes IV kvartalis 161,9 euroni. III kvartalis oli keskmine summa 158,1 ja aasta tagasi 155,2 eurot. Sularaha võeti pangaautomaatidest IV kvartalis eelmise kvartaliga võrreldes välja 5,7% vähem, aastavõrdluses kasvas sularaha väljavõtt 2,6%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077