Autor: Finantsuudised.ee • 8. veebruar 2023

Palgapakkumised kasvasid aastaga 11%

Töökuulutustel pakutav keskmine brutopalga vahemik oli 2022. aastal 1361–1848 eurot, mida on 11% rohkem kui 2021. aastal, näitab tööportaali CVKeskus.ee statistika.
Kontoritöötajatele pakutav palk tegi suurima kasvu.
Foto: Andras Kralla

Enim kasvasid aastaga kontoritöötajatele ja spetsialistidele suunatud palgapakkumised, kus pakutav töötasu tõusis 18%. Oskus- ja kutsetöötajatele ning ka abitöötajatele pakutav palk kasvas samal ajal 11%, teenindus- ja müügitöötajatel 8% ning tippspetsialistidel 7%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077