Autor: Finantsuudised.ee • 13. märts 2023

Iute Group kitsendas võlakirjaemissiooni pakkumise vahemikku

Eesti finantstehnoloogia ettevõte Iute Group kitsendas käimasoleva võlakirjaemissiooni pakkumise vahemikku, mis suurendab märkimises osalevate investorite tootlust. Täpsustatud pakkumine tagab investeeringule nüüd vähemalt 12% tootluse.
Iute Groupi juht Tarmo Sild.
Foto: Andras Kralla

Kui algselt teatas ettevõte, et võlakirja müügihind jääb vahemikku 96,5% kuni 99,5% nimiväärtusest, siis täpsustatud pakkumuse kohaselt jääb see vahemikku 96,5% kuni 97,5% nimiväärtusest. Võlakirja lõplik hind selgub pakkumise lõpus ehk kolme nädala pärast.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077