Autor: Marge Aasalaid • 17. mai 2023

6 finantsjuhi oskust, mida ChatGPT ei suuda asendada

Inimlik element otsuste tegemisel on endiselt vajalik töö kõige kriitilisemates osades, samas leiavad ka finantsjuhid tehisintellektist abi otsuste tegemiseks.
Foto: Pixabay

2023. aastal on finantsjuhtidel erinevaid võimalusi, et aidata oma organisatsioone juhtida. Selles saavad teda abistada konsultandid, tehnoloogiaettevõtted ja teised juhid. Vestlusrobotite pakutav arenev tehnoloogia töötab miljardite andmepunktide kaudu ja omab rohkem teavet, kui ükski üksikisik iial loota oskaks. See, koos kvaliteetse tööjõu nappusega, on mõjutanud paljusid rühmi hindama, kuidas tehisintellekt võib täiendada ebaefektiivset tööturgu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077