Autor: Jake Farra • 8. september 2023

Kuidas saavutada finantsiline meelerahu?

Michael Gilmore'i haarav raamat „Zen-raha taskuraamat“ võtab meid kaasa teekonnale, kus lihtsus ja rahu kohtuvad majandusliku meelerahuga. Gilmore jagab meiega tarkusi ja praktilisi näpunäiteid, kuidas muuta oma rahaasjad paremaks ning saavutada see kaua igatsetud tasakaal.
Fotograaf Jake Farra soovitab "Zen-raha taskuraamatut", mis jagab näpunäiteid oma rahaasjade paremaks korraldamiseks.
Foto: Foto: erakogu

Autor toob esile, et zen ei ole pelgalt iidne budistlik õpetus, vaid pigem tegelikkuse vahetu nägemise meetod. See filosoofia õpetab meid elama olevikuhetkes, keskenduma siin ja praegu. Seda põhimõtet saab suurepäraselt rakendada ka rahaasjades. Raha ei tohiks olla eesmärk omaette, vaid vahend, mis aitab meil saavutada turvatunnet ja vabadust.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077