Autor: Finantsuudised.ee • 9. jaanuar 2024

Kaupmees Grupi finantsdirektori ja juhatuse liikmena asus tööle Mairi Paiste

Eesti toitlustussektori suurimat varustajat Kaupmees & KO-d ning mitmeid teisi joogi- ja toidukaupade tarnimise ja turustamisega tegelevaid ettevõtteid ühendava Kaupmees Grupi uue juhatuse liikme ja finantsdirektorina alustas selle aasta algusest tööd Mairi Paiste, kellel on pikaaegne toiduainetööstuse ettevõtete juhtimise kogemus.
Mairi Paiste

„Kaupmees Grupiga liitumise kasuks rääkis eelkõige kontserni investeerimisvõimekus ja ambitsioonikas kasvustrateegia ning grupisisese sünergia ja efektiivsuse suurendamise võimalused. Vähem oluline polnud ka see, et tegu ei ole klassikalise finantsdirektori ametikohaga, vaid juhatuse liikme rolliga, mis laieneb rohkematele valdkondadele ja annab enam võimalusi grupi strateegilistes plaanides kaasa rääkida,“ ütles Paiste.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077