Autor: Finantsuudised.ee • 17. jaanuar 2024

Endine Swedbanki juhatuse liige suundub erameditsiini valdkonda

Eesti erameditsiiniettevõtte Meliva ärikliendi valdkonda asub vedama Ulla Ilisson.
Ulla Ilisson
Foto: erakogu

„Juhtiva töötervishoiuteenuste pakkujana oleme partneriks suurele osale Eesti ettevõtetest ning teenindame kliente väga erinevatel tegevusaladel, suurtest tööstustest idufirmadeni. Olen kindel, et Ulla kogemus protsesside ja muutuste eestvedamises nii era- kui ka avalikust sektorist aitab meil töötervishoiu valdkonda arendada klientide soovidest ning vajadustest lähtuvalt,“ ütles Meliva juhatuse esimees Marja-Liisa Alop. Alopi sõnul on tööandja võimaldatud lisatervisekindlustus umbes kümnel protsendil töötajatest Eestis ning see kasvab jõudsalt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077