Autor: Finantsuudised.ee • 11. aprill 2024

Nende hulgast selgub aasta mõjukaim finantsjuht. Saada finantskonverentsile oma küsimus

Neljapäeval, 18. aprilli pärastlõunal Pärnu finantskonverentsil selgub, kes saab aasta mõjukaima finantsjuhi tiitli. Kas Terje Saarepuu (Meliva), Vaiko Tammeväli (Eesti Gaas) või Harri Värv (Hanza Mechanics)?
Terje Saarepuu (Meliva), Vaiko Tammeväli (Eesti Gaas), Harri Värv (Hanza Mechanics)

Võitja välja kuulutamisele järgneb vestlusring, kus nominendid räägivad oma järgnevate kuude ja aastate väljakutsetest, finantsprognoosidest, ootustest majanduspoliitikale ja -keskkonnale.

Mõjukate finantsjuhtide diskussiooni juhib Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, aga teiegi saate seda veidi suunata, saates järgneva vormi kaudu oma küsimuse. Küsimusi võite saata ka teistele Pärnu Finantskonverentsi esinejatele.

Aga kuidas te teada saate, mida nad vastasid, kui te konverentsile ei tule? Finantsuudised.ee tellija saab konverentsiettekandeid järele vaadataÄripäeva Videokogust. Ja veel pole hilja registreeruda ja konverentsile isiklikult kohale tulla (eripakkumine küsimuste esitajatele, kui kasutate sooduskoodi Aprill).

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077