Autor: Eveliis Vaaks • 21. märts 2024

Meliva finantsjuht ettevõtete ühendamisest: suurimaid väljakutseid on pakkunud inimeste mõtteviisi muutmine

Meliva ehk ühinenud erakliinikute Qvalitas ja Unimed juhatuse liige ja finantsjuht Terje Saarepuu pälvis konkursi Aasta mõjukaim finantsjuht žürii tunnustuse ettevõtete eduka liitmisega. Saarepuu on üks neist kolmest, kes jõudis aprillis Pärnu Finantskonverentsi lavale astuva kolme finantsjuhi-finalisti sekka.
Meliva finantsjuht ja juhatuse liige Terje Saarepuu.

Saarepuu sõnul polnud ettevõtete liitmisel suurim väljakutse mitte finantsprotsesside ühendamine, vaid inimeste mõtteviisi muutmine, sest ühtäkki sai kahest keskmise suurusega ettevõttest üks suurettevõte.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077