Autor: Finantsuudised.ee • 20. mai 2024

LHV Group emiteeris võlakirju tootlusega 5,375%

AS LHV Group emiteeris 300 miljoni euro ulatuses tagamata (senior unsecured) võlakirju. Võlakirjade tähtaeg on neli aastat, emitendil on võlakirjade tagasiostuõigus üks aasta enne lunastustähtaega.
Foto: Liis Treimann

Tagamata võlakirjad müüdi institutsionaalsetele investoritele üle maailma, investorite hulgas on nii varahaldusettevõtted, investeerimisfondid, kindlustusseltsid, supranatsionaalsed investorid kui ka pangad. Pakkumises osales ligi 140 investorit ja ostupakkumiste maht ulatus enne lõpliku tootluse fikseerimist 1,55 miljardi euroni. Sellest üle kolmandiku pärines Ühendkuningriigist, millele järgnesid Saksamaa, Kesk-Euroopa, Austria, Šveitsi, Põhjamaade ja Balti riikide investorid. Ostuhuvilisi oli ka teistest Lääne-Euroopa riikidest, Lõuna-Koreast ja mujalt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077