Autor: Karsten Staehr • 10. oktoober 2023

Karsten Staehr: lõpetaks ehk nüüd dividendide maksustamise

On aeg kaaluda Eesti dividendide maksustamise süsteemi asendamist kasumi maksustamise süsteemiga, kirjutab Äripäevas Tallinna Tehnikaülikooli makroökonoomika professor Karsten Staehr.
Karsten Staehr. Foto: TalTech

Valitsus on lõpetanud keerulised läbirääkimised 2024. aasta eelarve üle, kuigi ei saa välistada mõningaid viimase hetke muudatusi. Nagu ikka, ei ole peaaegu keegi tulemusega rahul. Mõned väidavad, et planeeritud eelarvedefitsiit on liiga väike, teised aga, et liiga suur. Elu läheb edasi!

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077