Autor: Tarmo Lauring, A1000Market tegevjuhtrmo • 20. november 2023

A1000Market tegevjuht: lisame käibemaksu matemaatiliselt, ilusa lõpuga (99) hindade aeg saab läbi

Sarjas „Käibemaksukamm“ uurib Finantsuudised.ee, kuidas edeneb Eesti ettevõtetel valmistumine 1. jaanuarist kehtima hakkavaks kõrgemaks käibemaksu standardmääraks. Kui teil on sel teemal muresid, rõõme, ettepanekuid või kogemusi, mida teistega jagada, pöörduge Finantsuudised.ee poole.
Foto: LIIS TREIMANN

Käibemaksu osas on reaalsus, et kõik kaupmehed lisavad selle hindadele juurde. Küsimus on, millal seda tehakse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077