Autor: Paavo Siimann • 3. mai 2023

Tunnustatud finantsjuhid soovitavad: mõtle oma peaga!

Mõjuka finantsjuhi tiitli ja kolleegipreemia pälvinud finantsjuhid avasid idufirma finantsjuhtimise rõõme ja väljakutseid ning millega nad rahakaasamiste kõrval veel tegeleda jõuavad. Õppetundidest rääkides rõhutavad mõlemad saatekülalised, et ei tohiks olla liiga usaldav.
Vasakult Anneli Aljas, Paavo Siimann ja Lili Kirikal.
Foto: Marge Aasalaid

Kasvavates ettevõtetes läheb tähelepanu peamiselt investorsuhetele ja kapitalikaasamiste ettevalmistamistele. Finantsjuhtimine idusektoris rutiini ei tunne. Idusektori finantsjuhid räägivad, millega nad igapäevaselt tegelevad ja milliste töödega sooviksid rohkem tegeleda. Finantsjuhtide sõnul on oluline keeruline materjal visualiseerida ja lihtsalt sõnastada, sest mitte keegi ei taha lugeda pikki lehekülgi materjali. Numbritel peab olema sisu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077