Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 27. aprill 2023

Raasuke: muutuvas keskkonnas on finantsjuhtimise rolliks ettevõtte väärtuste hoidmine

Tuleb meeles pidada, et finantsjuhtimisel on ettevõttes toetav funktsioon, mis peab olema tõhus ja sinna ei peaks ülemäära kulutama, tõdes pikaaegse panganduse ja finantsjuhi kogemusega Erkki Raasuke Pärnu Finantskonverentsil finantsjuhi rollist rääkides.
Skeleton Technologies finantsjuht Erkki Raasuke käis Pärnu Finantskonverentsil rääkimas finantsjuhi rollist kriiside ületamisel.
Foto: Raul Mee

Tõhus finantsjuhtimine küpses ettevõttes on see, millele kulub maksimaalselt 1% ettevõtte käibest. Tuues näiteks oma praeguse tööandja Skeleton Technologies, nentis Raasuke, et nende finantsüksus on ettevõttele veel üsna koormav - finantsjuhtimisele kulub 4% käibest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077