Autor: Marge Aasalaid • 28. november 2022

Raamatupidamisbüroode TOP 3: Valmistume ka keerulisemateks aegadeks, muutusteks ja kiireteks otsusteks

Img Numeri OÜ juhatuse esimees Kadri Kangur.
Foto: Raul Mee
Raamatupidamisbüroode edetabelis kolmanda koha saanud Img Numeri OÜ juhatuse esimees Kadri Kangur tõdes, et firma pikem ambitsioon on areneda parimaks raamatupidamisbürooks ja tõusta oma valdkonna suunanäitajaks Baltikumis.

„2023. aastal plaanime oma teenuseportfelli laiendada ning jätkuvalt rakendada uusi tarkvarasid ja tehnoloogilisi lahendusi, et pakkuda kvaliteetset teenust. Samuti investeerime uude töökeskkonda,“ loetles Kangur uue aasta plaane ning lisas, et ollakse valmistumas ka keerulisemateks aegadeks, muutusteks ja kiireteks otsusteks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077