3. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus finantsuudiste veeb on avanenud!

Hea meel on teatada, et avanenud on uus veeb, mis on mõeldud finantsjuhtidele, kes otsivad pidevalt uusi võimalusi oma ettevõtet efektiivsemaks muuta.
Bret Metsküla
Foto: Andres Haabu

 

Finantsuudiste teemaveeb on mõeldud toetama finantsjuhte teravate analüüside, kasulike kogemuslugude ja vajaliku infoga. 

Toome teieni majandusanalüüse, börsiuudiseid, finantsjuhte puudutavaid seadusemuudatusi, tähtsamaid tehinguid ja tutvustame finantsjuhi igapäevatööks vajalikke abivahendeid.

Kuna hea ajakirjandus sünnib koostöös lugejaga, ootame samuti teie ettepanekuid. Kirjutage aadressil [email protected], kui teil on pakkuda mõni uudisväärtuslik lugu, soovite jagada informatsiooni või teha koostööpakkumisi.

Asjalikku lugemist!

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077