4. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

„Kogu aeg vaatame uutesse äridesse sisse“

Foto: Urmas Kamdron
Aasta parimaks finantsjuhiks valitud LHV grupi finantsjuht Meelis Paakspuu sõnul tasub pangalt ka tänavu üllatusi oodata. Videost selgub, kuidas LHV kiiret kasvu jätkata kavatseb ja millisesse ärisse nina ei pista.

Konkursist Aasta Finantsjuht 2017 ja selle võitjaist loe pikemalt siit ja siit.

 

Autor: Liina Laks, Äripäev

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077