Autor: Finantsuudised.ee • 2. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Interactive Brokers avab Balti aktsiad välisinvestorile

Foto: Andras Kralla
Maailma suurimaid kauplemisplatvorme Interactive Brokers sai Balti börsi liikmeks, mis tähendab, et IB investorid saavad nüüd ligipääsu nii Balti põhi- kui ka alternatiivturul registreeritud väärtpaberitele.

„Meil on rõõm tervitada Nasdaq Balti börsil Interactive Brokers (U.K.) Limitedi, kes pakub maaklerteenuseid enam kui 120 finantsturul üle maailma. Interactive Brokers (U.K.) Limited on üks maailma suuremaid maaklerteenuste pakkujaid ja nende saamine Balti börside liikmeks on väga oluline teetähis nii Balti kapitalituru kui ka investorite jaoks,“ ütles Nasdaq Balti börsiteenuste juht Daiga Auziņa-Melalksne.

Interactive Brokers on järjekorras 19. baltiülene börsi liige Nasdaqi Balti turul.

Interactive Brokers (U.K.) Limited pakub väärtpaberite maakler- ja kliiringteenuseid nii era- kui ka institutsionaalsetele investoritele. Ettevõte on Ühendkuningriigi finantsinspektsiooni poolt volitatud investeerimisteenuste pakkuja alates aastast 2002 ja kuulub Interactive Brokers LLC gruppi.

Kokku pakub IB kauplemisteenust 90 väärtpaberiturul 50 riigis.

Interactive Brokers (U.K.) Limited kaupleb lühinime TMBC all.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077