Autor: Finantsuudised.ee • 19. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olympic kavatseb börsilt lahkuda

Olympicu asutaja Armin Karu.
Foto: Andras Kralla
Odyssey Europe AS teatas oma kavatsusest teha avalik vabatahtlik ülevõtmispakkumine 100 protsendi Olympic Entertainment Groupi aktsiate omandamiseks hinnaga 1,9 eurot aktsia kohta.

Odyssey Europe AS, Novalpina Gruppi kuuluv äriühing, teatab kavatsusest teha vabatahtlik ülevõtmispakkumine Olympic Entertainment Group AS aktsiate omandamiseks hinnaga 1,9 eurot aktsia kohta, mis on 3,26% kõrgem kui OEG aktsiate viimase kuue kuu tehingute hindade kaalutud keskmine börsihind.

OEG kaks asutajat ja suuraktsionäri Armin Karu ja Jaan Korpusov on sõlminud OE AS-iga siduvad lepingud, millega nad on võtnud endale tagasivõtmatu kohustuse võõrandada vabatahtliku ülevõtmispakkumise käigus kõik neile kuuluvad OEG aktsiad, mis moodustavad kokku 64 protsenti kõigist OEG emiteeritud aktsiatest.

Ülevõtmispakkumine avalikustatakse eeldatavalt 4. aprillil 2018 ja selle järgi on OEG hinnanguliseks väärtuseks 288 miljonit eurot.

OE AS on Novalpina Capitali tütarettevõte. Novalpina Capital on Euroopa erakapitalil põhinev investeerimisettevõte, mis keskendub enamusosalusinvesteeringutele keskmise suurusega Euroopas tegutsevatesse ettevõtetesse. Novalpina loodi alles eeslmisel aastal, selle juhid pärinevad suurpankadest Goldman Sachs ja Morgan Stanley.

 

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077