Autor: Priit Pokk • 24. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas mõjutab tarbimist elanikkonna vananemine?

Pensionäri kliendina nähes tuleb arvestada, et see on tarbijaskond, kellel on aega, lausus saates Martin Rajasalu.
Foto: shutterstock.com
Kui ühiskond muutub vanemaks, muutub ka sellega potentsiaalne tarbijaskond ja tarbijana võiks üha enam näha pensionäre.

Saates „Finantsuudised fookuses“ kõneletigi sellest, mida võiks see majandusele tähendada, mille poolest erinevad vanemaealised tarbijana ja kuidas võib see mõjutada tarbijakultuuri. Külas olid majandusteadlane Ivar Soone ja Luminor Pensions juhatuse liige Martin Rajasalu. Saatejuht on Priit Pokk.

Saadet toetab Luminor.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077