Autor: Finantsuudised.ee • 9. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finantsuudised Fookuses: kuidas toimub II samba osakute pärimine, millised on III samba maksusoodustused?

Luminor Pensions Estonia juhatuse liige Martin Rajasalu, saatejuht Paavo Siimann ja EY Eesti maksuvaldkonna partner Ranno Tingas.
Foto: Rivo Sarapik
Kolmapäeva, 10. aprilli saates "Finantsuudised fookuses" räägime, kuidas toimub kohustusliku kogumispensioni ehk II samba osakute pärimine ja millised maksud sellega kaasnevad.

Võtame vaatluse alla ka vabatahtliku kogumispensioni ehk III samba ning sellega kaasnevad maksud ja maksusoodustused. Neil teemadel kõnelevad Luminor Pensions Estonia juhatuse liige Martin Rajasalu ja EY Eesti maksuvaldkonna partner Ranno Tingas.

Luminor panga peaökonomist Tõnu Palm räägib saates, mida olulist on ettevõtjal vaja teada Eesti, Euroliidu ja USA makromajanduses toimuvast ning heidame pilgu ka neljapäeval algavale Pärnu Finantskonverentsile.

Saatejuht on Paavo Siimann.

Kuula 10. aprillil kell 11 Äripäeva raadiost sagedusel 92,4. Saatega saad kursis olla siin.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077