Autor: Finantsuudised.ee • 3. mai 2019

Coop Pank pakub kontojäägilt 1protsendist intressi

Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink
Foto: Andras Kralla
Kodumaisel kapitalil põhinev Coop Pank hakkas alates 1. maist pakkuma eraklientidele arvelduskonto jäägilt intressi 1 protsent aastas.

Intress 1 protsent aastas kehtib kõigile Coop Panga arvelduspaketiga Rändrahn liitunud klientidele. Intress kehtib kuni 200 000eurose kontojäägi puhul ja arvestus toimub päevajäägilt. Intress makstakse välja kord kuus.

Loe lisaks
Coopi kaupluste kassadest saab nüüd sularaha välja võtta
Janek Lepp: põhitegevus on jaekaubandus, muud asjad toetavad seda

Coop Panga igapäevapanganduse juht Teet Kerem märkis, et väliskapitalil põhinevad Eesti pangad maksavad arvelduskontol oleva raha eest praegu reeglina intressi 0,01 protsenti ehk Coop Panga pakkumine on 100 korda kõrgem tavapärasest intressimäärast. Samuti kordades kõrgem, kui teised Eesti suuremad pangad maksavad tähtajalise hoiuse eest. „Intressipakkumisega anname põhjuse tuua oma igapäevased arveldused Coop Panka,“ selgitas Kerem.

Eelmisel aastal hakkas Coop Pank pakkuma kontojäägilt intressi ka äriklientidele. Kontojäägilt 100 000 kuni 1 miljon eurot pakub Coop Pank äriklientidele intressi 0,25 protsenti aastas. Summadele alla 100 000 ja üle 1 miljoni euro pakub pank intressi 0,15 protsenti.

Tähtajaliste hoiuste eest maksab Coop Pank nii eraisikutele kui ka äriklientidele kuni 2protsendist intressi.

Coop Pank pakub eraklientidele kahte arvelduspaketti: Rahn ja Rändrahn. Arvelduspaketid koondavad endas sarnaselt telekomi- ja energiapakettidele kõiki olulisemaid teenuseid, mida iga päev vaja võib minna, näiteks tasuta maksed või täiendavate tasude puudumine välisvaluutas tehtud kaarditehingutelt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077